HOROSKOPSKI ZNAK ŠKORPIJA

Od svih znakova zodijaka Škorpija po mnogima ima verovatno najgoru reputaciju i to pre svega zahvaljujući mnogim površnim astrolozima. Zbog učestale sklonosti da se osobine osoba rodjenih u ovom znaku lako poistovećuju sa živatinjom škorpijom koja je smrtonosna, kod mnogih osoba koje se oslanjaju na horoskop saznanje da imaju posla sa nekim ko je rodjen u znaku škorpije po automatizmu izaziva negativne asocijacije.Sigurno je malo onih koji znaju da i

Škorpije životinje napadaju samo kad se brane dakle u samoodbrani.Škorpije u horoskopu su duboko osetljive osobe, a jedini nesporazumi sa njima nastaju zato što su u svakom trenutku spremni da se bore za svoje dobro. Drugi nesporazum: većina nas nastoji da zaobli svet oštrih ivica u kome živimo a Škorpijama je baš takav svet potreban i potpuno im odgovara, jer u svakom momentu hoće da znaju gde im je i sa kim mesto.Škorpije vole sve one stvari o kojima ljudi koje smatramo pristojnim ne govore.

Škorpije su veoma često religiozne ali su i ponosne na svoju seksualnost.Iako pri pomenu škorpije svi prvo pomisle na njihovu otrovnu žaoku pravo oružje osobe rodjene u ovom znaku zodijaka je dobra komunikacija i često korišćenje humora pa čak i u najtežim situacijama.

Škorpije jesu strastvene pravi vulkani može se reći ali ne i romantici,za njih je ljubav samo reč kao i svaka druga a seks je vrhunsko senzualno zadovoljstvo i smisao svega.

Osobe rodjene u ovom znaku horoskopa imaju izražene osobine autokratskih i dominantnih ličnosti.Pošto su po prirodi pobunjenici i buntovnici oni će težiti da promene sve oko sebe ali i da postanu vladari.Škorpiju ništa nemože iznenaditi u svakom trenutku ove osobe su spremne da za borbu i traženje puta za izlazak iz teškoća.Borba je još jedna njihova bitna karakteristika ali često ih dovodi u probleme jer u mnogim situacijama kao da namerno biraju teži put da stignu do cilja iako očigledno postoji lakši!

Na poslu su vredni i uspešni ali ih kolege često ne vole i ogovaraju ih iza ledja, razlog za ovo leži u njihovoj prirodi i ponašanju koje dovodi do nesporazuma i svadja.

Praktično ne umeju da kriju istinu bez obzira da li je za nekog bolna i da li će ga povrediti.Svakome će sasuti istinu u lice svidelo se to njemu ili ne.Ako od škorpije dobijete kompliment znajte da ga zaista zaslužujete jer ove osobe nikada nikome neće laskati ili deliti lažne komplimente ni iz kog razloga.

Škorpije su verni prijatelji koji će vam uvek pomoći,dobro će zapamtiti svako dobro koje ste im učinili makar se radilo i o najmanjoj sitnici ali isto tako neće zaboraviti vaše laži,uvrede i nepravde.

U ljubavnim vezama iskrenost je za njih iznad svega,dvoličnost i pretvaranje mrze ali nemojte misliti da zbog ovoga cene konvencionalni moral i konvencionalne vrednosti kako po pitanju ljubavi tako i po pitanju bilo čega.
Škorpija neće popustiti pred svojim partnerom,čvresto će se držati svojih stavova i uvek slediti svoju prirodu.

ŠKORPIJA U LJUBAVI

ŠKORPIJA MITOVI

 ŠKORPIJA SLAGANJE SA DRUGIM ZNACIMA

ŠKORPIJINI TALISMANI

error: Content is protected !!