Ribe podznaci

RIBE PODZNAK OVAN
Ako poznajete osobe kod kojih su izražene strast, energija i ambicije s jedne, a nežnost i osećanje s druge strane, sigurno pripadaju ovom tipu ljudi. Bujna mašta, snovi i puno romantičnosti pružaju mogućnost da to budu vrsni umetnici u muzici ili slikarstvu. Običnosu to mirni tipovi, ali umeju davode i dvostruki život.

RIBE PODZNAK BIK
Pasivni posmatrač, čovek koji je odan crkvi i tradiciji.Živi povučenim životom daleko od svakodnevice i promena koje ona donosi. Privržen je narodu i narodnim delanjima. Ima velike impresije i vizije koje na slikama koje rado stvara prenosi gotovo u zanosu. Veoma emotivne i lako ranjive osobe koje s lakoćom mogu da zgreše i padnu nekom u zagrljaj.

RIBE PODZNAK BLIZANCI
Nežan, nestalan promenljiv tip čoveka koji samo deluje rasejano i zbunjeno u stvari je veoma vešt, neuhvatljiv i lukav. Sposoban je za sve vrste prevara i laži. Može biti i veoma talentovan za umetnost. Često ima dva braka i voli da živi u prirodi pored vode. Ovo su izuzetno tajanstvene osobe.

RIBE PODZNAK RAK
Ovo su osobe burnog sentimentalnog života, velike haotičnosti i inspiracije. Najčešće su veliki umetnici i ljudi kojima je kultura veoma bitna. Samotnjaci koji kreiraju svoja umetnička dela daleko od očiju javnosti. Nesposobni su za praktičan život usled nedostatka volje i smisla za planiranje.

RIBE PODZNAK LAV
Aspekt Ribe preovladava u ovoj kombinaciji. Snagu i volju Lava zamenjuju emocije, sanjarenje, haotičnost i naglašena romantičnost. Otuda sukob dve prirode potpuno suprotne. Konflikt između materijalnog i duhovnog može dovesti do neostvarenja krajnjih ciljeva, pa se često oslanjaju na intuiciju. Ako uspe da postigne balans u sebi, vrio lako može da krene putem religije i dubokog predavanja duhovnosti.

RIBE PODZNAK DEVICA

Izražena kontradikcija dva različita aspekta. Ovo su melanholični tipovi bez strasti. Slojevita ličnost, intuitivna, perfidna, koja će radije povlađivati protivniku, nego koristiti svoje sposobnosti i znanja.

RIBE PODZNAK VAGA
Osobe koje su sklone žrtvovanju, sažaljenju i saosećanju. Puni humanih ideala i vizija o boljoj budućnosti, lako se žrtvuju za dobrobit drugih. Bez razlike prihvataju i dobre i loše, ne razlikuju klase i rase. Kreativni, često postaju poznati slikari. Kako uvek žele sve da isprave, često stradaju.

RIBE PODZNAK ŠKORPIJA
Sukob između ambicija, volje za radom, snage i melanholije, je odlika ove kombinacije. Pomalo rasejan i konfuzni mistik, koji snažno naglašava svoje instinkte i strasti, a pri tom vodi računa o moralu i svojim idealima. Lako će se žrtvovati za druge idealizujući svet oko sebe.

RIBE PODZNAK STRELAC
Ove osobe su često okrenute religiji i crkvi uopšte. Imaju poseban odnos prema duhovnosti i smatraju se idealnim za sveštenički i duhovni rad. Više su nego pravedni, njihov osećaj za moral je jači neko kod drugih i osobe ove kombinacije neretko su bili sveci.

RIBE PODZNAK JARAC
Intuicija i duhovnost s jedne strane, a ravnodušnost i hladnoća sa druge, oslikavaju ove ljude. Kod njih je sve sporo i bezvoljno, bez strasti, snage i agresije. Mada su žene ovoga znaka vredne intelektualke, koje mogu biti uspešni pisci, mislioci i ekonomisti. Često su to i duboko religiozne osobe.

RIBE PODZNAK VODOLIJA
Osoba koja rado ostaje sama sa sobom, često se može naći na izolovanim mestima. Neprijatelje intuitivno odmah prepoznaje. Sa osobom ovog tipa kada ne možete biti sigurni, bilo da se radi o sastanku ili o nekom životnom pitanju. Danas je ovde, a sutra…?

RIBE PODZNAK RIBE
Osoba koja se oslanja na tuđa mišljenja i iskustva, koja ne drži do sebe i nema svoj ponos i ambicije je osoba rođena u ovoj kombinaciji. Sklona je da sebe potcenjuje, a druge ističe. Požrtvovana je i sklona da strada za druge. Intuicija im je jaka, mašta velika i duhovno uzdizanje veoma naglašeno. To su idealni vernici, sveci i religiozne vođe.

error: Content is protected !!