Horoskop za decu

Horoskop za decu otkriva kako se deca u zavisnosti od toga kom znaku u horoskopu pripadaju ponašaju u društvu svojih vršnjaka.

Ovan: Vodja tima mali Ovan iznad svega voli da se igra. Individualac je i uvek želi da bude vođa i da određuje pravila igre, pa je najbolje da se još od malih nogu bavi nekim timskim sportom. Iznad svega voli opasne igre, obračune, gužvu i borbu, pa neće biti čudo ako odluči da se bavi karateom ili fudbalom.

Bik: Omiljen u je društvu roditelji sa malim Bikom nikad neće imati velikih problema. On je veoma mirno i umiljato dete, voli sigurnost i udobnost i najčešće je omiljen u društvu. Obožava muziku, pa ga treba usmeravati da se njome više bavi.

Blizanci: Uvek u centru pažnje, malog Blizanca lako je prepoznati, on je uvek u centru zbivanja, tačnije on je centar zbivanja. Veoma su društveni i komunikativni i za njih se ne morate brinuti da li će se snaći u društvu..Privući će ih sportovi u kojima se aktiviraju ruke kakav je recimo tenis.

Rak:Mali Rak previše je vezan za kuću i članove svoje porodice,pa mu teško pada svako odvajanje.Obožava vodu pa ga možete usmeravati da se bavi veslanjem,plivanjem vaterpolom…Kada nadje prave prijatelje duboko se vezuje i nikada ne prekida kontakte sa njima.

Lav: Autoritet za drugu decu
Lavovi su često autoritativni i insistiraju na nametanju svoje volje drugoj deci. Zato nije čudno što u društvu uvek za sve pitaju njih. Treba ih učiti da budu skromni i požrtvovani. Obožavaju veliko društvo i uživaće u što brojnijoj porodici i voleti da imaju što više braće i sestara.

Horoskop za decu otkriva kako se deca u zavisnosti od toga kom znaku u horoskopu pripadaju ponašaju u društvu svojih vršnjaka.

Devica: Veliki individualci
Mala Devica iznad svega voli da uči, individualac je i teško pušta druge u svoj svet. Veoma je predana, marljiva i uredna, pa je najbolje da se bavi crtanjem i slikanjem. Izraziti je intelektualni tip, pa će knjiga uvek biti njen najbolji prijatelj.

Vaga: Komunikativna i šarmantna
Vagica je veoma šarmantna i lako sklapa poznanstva. Prirodno je otmena i svi žele da budu u njenoj blizini. Uživaće u druženjima u nekom planinarskom društvu, organizaciji koja se bavi očuvanjem prirode u pomaganju životinjama. Planinarenje, plivanje i umetničko klizanje sportovi su kao stvoreni za malene pripadnike njegove ovog znaka.

Škorpija: Ostavlja utisak
Škorpija je vrlo intrigantna. Čim se negde pojavi, privlači pažnju druge dece i ostavlja snažan utisak na njih. One nikad nemaju problema sa druzenjem. Obožavaju karate, aikido i džudo, pa ih treba podsticati da se bave ovim sportovima.

Strelac: Lako sklapa prijateljstva
Mali Strelac je veoma nemiran, pa njegovi roditelji uvek imaju pune ruke posla. Veoma je društven, lako sklapa prijateljstva i znaju ga sva deca u vrtiću iii u školi kao i ceo komšiluk. Njegov živahni duh teško podnosi sistem i disciplinu koju on nameće, pa može biti veoma neposlušan. Najbolje je da se od malih nogu bavi sportovima koji će mu omogućiti da se oslobodi viška energije.

Jarac: Uvek poštovan
Mali Jarac je veoma ozbiljno i odgovorno dete. Zbog svoje ozbiljnosti, može dospeti i do pozicije vođe u društvu. Vrio je važno dobro ga poznavati jer on nikada neće sam priznati svoje strahove, potrebno mu je mnogo neznosti i pažnje, iako je retko traži.

Vodolija: Mali naučnik
Mala Vodolija je veliki istraživač. Zanima ga mnogo toga, recimo, zainteresovaće se za svaku igračku, ali samo nakratko, već posle nekog vremena odbaciće je kao da nikada nije ni postojala. Obožava kompjutere, ali ne smete mu dozvoliti da ceo dan provede ispred njega, jer je ovaj klinac je i za to sposoban.

Ribe: Žive u bajci
Veoma je maštovita i, dok je mala, ima imaginarne prijatelje. Obožava bajke i sve što ima veze sa vodom i morem. Najbolje je da se vaša mala Riba bavi jedrenjem, plivanjem ili da je zainteresujete za istraživanje podvodnog sveta. Obožava da pleše, a njen plesni partner mogao bi da postane i njen nerazdvojni prijatelj.