HOROSKOPSKI ZNACI SLAGANJE

Horoskopski znakovi slaganje

Koji su znaci Zodijaka najkompatibilniji? Saznajte sa kojim znacima zodijaka se vaš znak najbolje slaže što odedjuje i prognoze za vašu budućnost u ljubavi,prijateljstvu ili poslu.

Hoće li Devica dobro funkcionisati  sa Ovnom? Mogu li Blizanci i Vaga da pronađu sreću u ljubavi? Da li je Lav kompatibilan sa Škorpijom? Da li su Ribe i Jarac dobar par? Kako bi se slagali Vodolija i Strelac? Da li Bik je dobar izbor za Raka? Ovo su samo neki od astroloških parova; gledamo odnos kompatibilnosti za sve znakove zodijaka .

LJubav, seks i veze mogu imati koristi kada se uzme u obzir horoskopski znak i astrološka kompatibilnost. Sakupili smo najbolje horoskope za kompatibilnost, tako da možete saznati ko vam odgovara!Uvek imajte na umu da je ljubav putovanje unutar duša i između ljudi. Bez obzira koliko je loša ili dobra prognoza kompatibilnosti po horoskopu , ako se usredsredite na svoj rast i duhovni razvoj vašeg ljubavnog partnera on može napredovati.

Dobar astro meč nije zamena za pažnju, komunikaciju i trud oko partnera.Loša horoskopska kompatibilnost  gotovo uvek može da se popravi ako se usredsredite na pozitivne osobine,dobro upoznavanje partnerovih pozitivnih i negativnih osobina partnera je najbolji početak za nadgradnju odnosa i popravku onih osobina koje jednom od vas ne odgovaraju.Neke suprotnosti čak i ne smetaju, setite se uvek i izreke “suprotnosti se privlače”,ali ovo nije uvek slučaj.

Horoskopski znakovi slaganje

Ovan slaganje

Bik slaganje

Blizanci slaganje

Rak slaganje

Lav slaganje

Devica slaganje

Vaga slaganje

Škorpija slaganje

Strelac slaganje

Jarac slaganje

Vodolija slaganje

Ribe slaganje

I posle čitanja astro slaganja horoskopskih znakova  ne zaboravite da ne postoje dva  znaka koja supotpuno nespojiva. Uz napore i kompromise, čak i većina “teških” astrološki spojeva može da funkcioniše. Ne zatvarajte svoj um pred mogućnostima života! Učenje o sebi i drugima  je najvažniji aspekt astrologije.

Srećno u potrazi za srodnom dušom i neka Vas prate srećne zvezde !

error: Content is protected !!