Naj seks poza za njegov horoskopski znak

Uz malu pomoć zvezda zavedite ga kao nikada pre .

Ovan
Ovnovi su poznati po tome što vole brz , agresivan i grub seks . Probajte izazovnu pozu odpozadi u kojoj on sedi na krevetu s ispruženim nogama dok vi ležite na njegovim nogama , potpuno ispruženi , okrenuti leđima prema njemu . Ova poza omogućava dublju penetraciju i dozvoljava mu potpunu kontrolu .

Bik
Muškarci Bikovi vole senzualan , spor seks . Probajte misionarsku pozu . On će moći da odredi brzinu i istovremeno pokazati svoju nežnu stranu .

Blizanci
Ovi muškarci su poznati po tome što su majstori seksa na brzaka . Probajte pozu u kojoj oboje stojite okrenuti jedno prema drugom dok ste vi naslonjeni na zid .

Rak
Rakovi su neodlučni i mogu delovati kao da imaju podvojenu ličnost – na trenutak su nežni , a na trenutak su grubi . Probajte pozu u kojoj ste vi gore . Tako ćete moći preuzeti kontrolu ako on neprestano menja tempo .

Lav

Lavovi su veoma romantični i posebno će se potruditi da vama bude prijatno . Zamislite divnu satensku posteljinu i sveće . O da , on će vam definitivno to da priušte . Probajte pozu kašike . Ona će mu omogućiti da bude sav senzualan i puten , s obzirom na to da je pravi romantik .

Devica
Device vole da sve bude uredno i obično su oni ti koji vole pružati zadovoljstvo .Lezite na leđa , dok su vam noge u vazduhu i oblikuju slovo V – to će mu omogućiti da pokaže svoje , hm , talente .

Vaga
Vage su naprosto dobre u svemu . On će briljirati u svakoj pozi , pa možete probati ovu komplikovaniju : neka vas podigne u naručje , obgrlite ga nogama , i verujte nam , on će znati kako dalje …

Škorpija
Način na koji Škorpije vode ljubav prilično je sličan kao način na koji komuniciraju sa svojim partnerima ( na primer , muškarac koji sve vaše probleme rešava u krevetu … o da , to je Škorpija ) . Probajte pozu licem u lice . Počnite u doggi pozi , pa se onda rotirajte na kolenima tako da gledate jedno u drugo . Kontakt očima je deo komunikacije u seksu koji je izuzetno privlačan Škorpijama ,

Strelac
Oni su najspontaniji od svih znakova . Tako da , ako vam se sviđa seks na javnom mestu , bingo ! našli ste svog idealnog partnera . Probajte pozu u kojoj stojite dok on ulazi u vas od pozadi , dok istovremeno drži rukom vašu nogu koja je malo savijena u kolenu . Da postignete taj dodatni napaljujući osećaj seksa na javnom mestu , recite mu da vas nasloni uz prozor za dodatno uzbuđenje jer vas neko može videti .

Jarac
Sviđaju im se bičevi i lanci . Da , jarčevi vole S / M. Probajte doggi stile pozu , ali spustite glavu na jastuk . Ono što se njemu sviđa je da potpuno kontroliše situaciju , a ova poza će mu to omogućiti . Ali , pazite se mogućeg bičevanja i prljavih razgovora . Razgovarajte prvo o tome šta želite , a šta ne i postavite granice .

Vodolija
Ovi muškarci vole seks igračke i razne rekvizite . Dok ste na njemu , uzmite vaš vibrator i trljajte ga o vaš klitoris . To će ga dodatno stimulisati i maksimalno ga napaliti .

Ribe
Ribe odlično znaju čitati govor tela , tako da je seks s njima skoro uvek fenomenalan jer tačno znaju šta želite i kako to želite . Takođe vole da isprobavaju razne uloge . Jašite ga u pozi ” obrnute kaubojke ” – i potom ubacite neku ulogu , pa da ova poza bude u skladu sa svojim imenom . Hej , ti seksi kaubojka .