HOROSKOPSKI ZNAK LAV

Kao i svaki drugi znak Horoskopa  i Lav je dobio ime po sazveždju a ne po svom strašnom izgledu. U bajkama i  lav je car  životinja i kao što lav vlada životinjama, tako i osoba Lav u horoskopu vlada ljudima. Kada upoznate nekog rodjenog u znaku Lava saznaćete sigurno da to nije tačno ali posle dužeg poznanstva biće vam jasno da to vaš prijatelj Lav ne bi trebalo nikada da ovo sazna, jer bi mu prepuklo veliko i  egoistično srce.

Lavovi su jako ljubomorni na svoj carski tron. Karakteristično ponašanje i držanje lako odaju ljude rodjene u znaku Lava. Nikada nećete videti Lava kako korača brzo ili nervozno. Oni su u svemu lagani i graciozni, veoma često i prenaglašeno. Ali to ne znači da su tihi ili povučeni. Naprotiv.

Lav je najdominantniji i najekstrovertniji od svih zodijačkih znakova. Na poseban način, držanjem  i plemenitošću ličnosti, oni su monarsi  među ljudima kao što je lav kralj zveri. Oni su ambiciozni, hrabari, dominantni, jake volje, pozitivni, nezavisni, samouvereni ne postoji  reč  sumnja u njihovim rečnicima, jer oni sve drže pod kontrolom.Rodjeni lideri, bilo u miru, ili u pobuni protiv, statusa kvo. Oni su najefikasniji kada su u poziciji komandovanja, njihov lični magnetizam i urođena ljubaznost izvlače najbolje i najviše lojalnosti od podređenih. Oni  jednostavno, znaju tačno šta žele i koriste svu njihovu energiju, Ambicioznost njihovih planova i idealizam ponekad zaplaši njihove sledbenike, njihova praktična inteligencija i sposobnost da idu direktno u srce bilo kog problema uveravajući one koji zavise od njega da je to najbolje rešenje.

Ako su ljubomorni i sumnjaju na  rivala, oni neće oklevati da koriste lukavost, laži i podlosti da ih diskredituju. Sebičnost, pohlepa za laskanjima, hvalisavost i bombastičnost, pompeznost, snobovska superiornost, i ohol i netolerantni prezir prema podređenima sve je to karakteristično za Lava.

Dodajte im strast za luksuzom, žudnju za moći, neograničenu seksualnu požudu i emocionalnu popustljivost pa proizilazi  da niko ne bi želeo  da zna  nekog lava u životu.Ali sve ovo nije tako strašno kao što izgleda.
U profesionalnom životu oni dobro rade u bilo kojoj profesiji u kojoj ima mesta na vrhu. Oni su odlični organizatori i nadglednici, često postavljaju temelje za nove projekte. Ukoliko su iz redova zanatlija oni će težiti da postanu gazde, delom zato što su po prirodi ambiciozni, delom zbog toga što ne vole fizičke poslove, preferirajući da preuzme odgovornost drugih koji rade to.

U njegovom ili njenom odnosu sa drugima horoskopski znak Lav je otvoren, iskren, originalan i od poverenja. Imaju jak seksualni magnetizam i tako privlače suprotni pol da im je teško da bude verni, oni mogu biti toliko intenzivni da postanu seksualno raskalašni.Mogu da imaju brojne ljubavne veze i da idu od jednog atraktivnog partnera do drugog. Veoma su skloni prevari. Njihovi brakovi mogu ponekad uspeti , oni su iskreni i velikodušni prema svojim ljubavnicima, dok ljubav traje,ali će zauvek ostati privrženi svojim kućama. Oni zahtevaju odanost i vernost, ali su nesposobni da isto i daju.

Fiziološki, Lav reguliše gornjideo  leđa, podlaktice, ručni zglob, kičmu i srce.Lavovi pate od sledećih oboljenja: Bol u leđima i plućima, bolesti srca i krvnih sudova, bol u rebrima, konvulzije,nevolje sa vidom i očima.

LAV U LJUBAVI

LAV SLAGANJE SA DRUGIM ZNACIMA

LAV TALISMANI

loading...