NE PUŠTAJTE IH ZA VOLAN: Horoskop otkriva najgore vozače među znakovima

Vaš horoskopski znak govori o tome kakvi ste za volanom i da li ste zapravo najbezbedniji na zadnjem sedištu.

Vožnja je jako važan deo modernog načina života jer tako možemo da uštedimo mnogo vremena koje provodimo u gradskom prevozu i presedanjem sa linije na liniju.

Ponekad nam se čini da ono najgore što imamo u sebi može da izađe iz nas dok smo za volanom u špicu. Kao pešak sigurno nećete početi da vičete na nekoga ako vas pretekne ili iseče na pešačkom prelazu, dok za volanom stvari stoje drugačije. Ovi horoskopski znaci su najgori za volanom.

OVAN

“Bes na putu” je njihovo ime u saobraćaju. Planeta koja vlada ovim znakom je Mars, bog rata. Kako su impulsivni i tvrdoglavi, oni bi bili najbolji vozači trka automobila. Moraju mnogo da se potrude da zadrže kontrolu i budu svesni da su krenuli samo u nabavku, a ne u misiju od koje zavisi sudbina čovečanstva.

STRELAC

On će možda gledati put, druge vozače. Možda će biti očarani malim žutim autom u drugoj traci ili će posmatrati oblake. Neće baš uvek stići da primete saobraćajni znak, ali će uvek videti neki novi kafić pored puta.

BIK

Obično su smireni i metodični, ali njihova tvrdoglava priroda može da ih transformiše u prave takmičare na ulici. Oni jako čuvaju svoju imovinu i poziciju, pa će teško podneti kada se neko uključi ispred njih na putu. Kako vole svoj auto, neće rizikovati sudar, ali će o tome pričati ceo dan.

RIBE

Kako su veoma emotivne one će primećivati i male sitnice na putu i to će ih emotivno uzbuđivati.Neće one zbog toga skretati pogled sa puta, ali biće uznemirene. Neće se nikada izdrati na druge vozače, ali je teško kroz suze videti neki znak pored puta.

VODOLIJA

Iznad svega, vodolije su inovativne i individualne ličnosti. Kreiraju same svoja pravila i poštuju tuđe zakone dok god ne ugrožavaju njihove planove. Ako ih niko ne vidi, vodolije ne vide ništa loše u tome da krenu u sutroptom smeru u jednosmernoj ulici ili prođu na crveno na semaforu.