Vaga muškarac

VAGA – MUŠKARAC
Muškarac Vaga će vas uvek rado posavetovati, on uvek ima savršena rešenja za sve vaše probleme i odgovorna svako pitanje koje možete da smislite. Ali, vaša devojačka sanjarenja ćete ipak morati sami da ostvarite i pored sveg njegovog šarma koji ima Vaga muškarac, njegova racionalna analiza vaših sanjarenja, neće ispuniti vaša očekivanja.

Ne zaboravite da vam, kada vas jednom opčini i zarobi njegov šarm, neće biti lako da se oslobodite. Ako pokušate da pobegnete, Vaga muškarac će upotrebiti svu svoju logiku i inteligenciju da vas nagovori da ostanete. Sem toga, toliko će se umiljavati i obasipati vas nežnostima, da ćete zaboraviti njegovu nedoslednost koja vas je iznervirala i tada, srce će vas ponovo izdati. Od tog trenutka, izgubili ste bitku. Njegovi snovi postaće i vaši, ništa više neće biti toliko važno do da ga usrećite. Jedna od najtežih stvari za Vagu je donošenje odluke. Čak i kada se odluči, u stanju je da se za tren oka predomisli. Dovoljno je samo da pomisli da odluka možda nije ispravna, ili poštena. Za reči „ljubav” i „Vaga” može se reći da su sinonimi.

Vaga muškarac uživa u romansi i dovodi je do savršenstva. Iskoristiće svaki trik da bi osvojio devojku koja ga zainteresuje. Retko se događa da ne uspe. Međutim, kada je osvoji, često se dešava da ne zna šta s njom da uradi. Prvo je sasvim razoruža, a zatim okleva. Da li da tu njenu bespomoćnost iskoristi, ili možda da joj ponudi brak? Ili da učini obe stvari? Ili nijednu? Počinje unutrašnja borba i život u „Raju” sa ovakvim „Adamom” prestaje da bude ružičast.

Vaga muškarac je zainteresovan za suprotni pol čak i u devedesetoj. To može biti samo platonski interes, ali ako je srećno oženjen, možda samo razmišljanje kako bi bilo plesati sa nekom lepom devojkom koju je ugledao. Umetnosti udvaranja i vođenja ljubavi Vage rano nauče i skoro uvek su vesti u tome. Zbog toga se ponekad u životu veoma zapetljaju.

Vaga muškarac se užasava da povredi nečija osećanja, ali on uopšte nije svestan da nekoga može da povredi i svojim racionalnim analizama i dokazivanjima. Izbegava da kaže „ne”, a retko uvidja da je odlaganje toga „ne” još gore od poštenog raskida, ako shvati da veza ne valja.Vaga muškarac je često sklon nepromišljenim vezama.Često mu se događa da o svakoj drugoj ženi koju upozna, razmišlja kao o ženi svog života, kao i to da pobrka prijateljstvo i ljubav. Ono stoje tu neobično je činjenica da Vaga muškarac neće zbog toga patiti slomljenog srca. Brzinom svetlosti može da zaboravi neuzvraćenu ljubav ili promašenu vezu.Vaga muškarac nije zainteresovan za tajnu koju krijete. On može da izgleda da jeste, ali nije. Često ne vidi ni ono što mu se ispred nosa događa. Mada voli beskrajne rasprave i analize, one nisu usmerene na otkrivanje skrivenih motiva, već na apstraktne teorije o čoveku.Vaga muškarac želi da stvari postavi na svoje mesto. Njega ne zanimaju lični problemi ili emocionalne nevolje, koji mogu da budu uzrok nekih problema. Njemu su dovoljne činjenice da bi procenio određeni problem.